Курс здравословно хранене

Организираме курс за здравословно хранене и здравословен начин на живот.

Двудневен курс за здравословно хранене с индивидуални консултации за всеки участник. Курса е двудневно обучение за здравословно и пълноценно хранене. Групите са само за ограничен брой участници, за да може да се дадат конкретни съвети и насоки на всеки участник. След курса всеки от участниците получава 1 час безплатна консултация с лектора.

Кога: Курсовете се провеждат когато се събере група от над 5 човека.

Цена: 100 лв. ( в цената са включени учебни материали, освежителни напитки в кафе паузата и един час индивидуална консултация с лектора )

За контакти: ivo@zelen.org

Какво ще научите на курса: 

Ще си говорим за това какво е здравословно и какво не е. Ще обърнем специално внимание на това как да се храним здравословно в България. Как да познаем здравословната храна в българските магазини и как да си набавим по – добри продукти. Ще си поговорим за това от какво има нужда организма ни и как да постигнем балансирано хранене. Ще обърнем специално внимание върху трансмазнините и другите крайно нездравословно съставки на храните. Ще ви покажем, че здравословното хранене не е нужно да бъде безбожно скъпо и ще покажем трикове как и да не ви отнема цялото време. Ще обърнем внимание на макронутриенти-те и на най – важните микронутриенти. Ще поговорим за това, защо навсякъде ни залива различна информация за това кое е здравословно и кое не. Ще ви покажем на коя информация да вярвате и на коя не. Ще поговорим за приема на вода, за антиоксиданти-те, за диетите и отслабването, ще поговорим за комбинирането на храните една с друга.

Индивидуално обучение и консултации: 

Едно от най – важните правила за здравословно хранене е, че това, което е здравословно за един може да не е здравословно за друг. За някои храни можем категорично да кажем, че вредят на здравето на абсолютно всички.  Но когато говорим за това, какво е здравословно за вас, това е изцяло индивидуално. За това на курса научавате основите и всичко, което трябва да имате предвид, но след курса всеки има възможност безплатно да получи персонална помощ от лектора.  Всеки от участниците може чрез емейл или по скайп да получи индивидуална консултация, насоки или индивидуален хранителен план от лектора. Или може да използвате времето за да разисквате интересните въпроси или да научите нови начини за приготвяне на здравословна храна или каквото имате желание.

Лекторът:

Кирил Симеонов е експерт по здравословно хранене. здравословен начин на живот и персонален треньор. През последните 4 години работи като личен треньор и помага на множество хора с различни заболявания и здравословни проблеми да преодолеят болестите чрез хранителни режими, движения и правилните тренировки. Има образование от НСА.