Клуб

Групи по интереси

Каквото и да правиш е по – добре, когато си в добра компания. Група от съмишленици е мотивиращо, полезно и по – приятно.  За това създадохме възможност всички, които се интерсуваме от здравословен начин на живот, да се обединяваме в групи по интереси. Може да готвим заедно, да си разменяме рецепти, да ходим заедно по планини или просто да си помагаме един на друг. Винаги е по – добре когато не си сам в боя.

Какви групи има вече?

Група здравословна храна – обменяме си рецепти за здравословни лакомства, целим всяка седмица да се събираме и заедно да сготвим нещо ново и вкусно, разменяме информация за това кога и къде могат да се намерят пресни и качествени продукти. Понякога отиваме заедно да търсим продукти, които да са истински и вкусни.

Група изследователска – в тръговската мрежа има продукти, които са здравословни, но има много много повече, които са буквално отровни. Лошото е, че много трудно се различава кое от кои е. За това в изследователската група намираме начини да тестваме храните и по този начин да откриваме кои хранителни продукти са добри и кои не.

И още няколко групи, които са в процес на създаване.

Как да се включа?

Пишете ни на : ivo@zelen.org. Разкажете ни за вас и това, какво ви вълнува и в каква група искате да се включите. Ние ще ви намерим подходящо място. Може да се свържем с вас по skype и да си поприказваме за да може да намерим най – подходящата и забавна група.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*