Доброволци

Знаете ли, че България е страната с най – много аптеки на глава от населението в цяла Европа (1)? И по – лошото е, че всички те имат много, много клиенти. Все по – болни сме и това най – много се дължи на отвратително лошата храна, която ядем, дезинформацията за това какво ни причиняват масовите храни, многото стрес и напрежение, постоянното лекуване на симптомите, а не на източниците на тези симптоми и обездвижването на цялата нация.

Проекта zelen.org е обединение от хора, които искаме да информираме, мотивираме и помагаме на хората, които търсят по – здравословен живот.  Това не става лесно и изисква много работа. И за това всеки, който иска да се включи да помага е добре дошъл.

Търсим помагачи

1_1412366529

Като част от нашата програма стартирахме три месечен маркетинг стаж. Но всеки може да помогне! Без значение от къде сте, с какво се занимавате или колко време имате. Винаги търсим хора да ни помогнат със споделяне на опит, практичен или теоретичен. Или може вашата професия да е полезна за проекта. Например ако сте химик, биолог, лекар, маркетинг специалист, фермер, ветеринар, програмист, PR експерт … възможностите са безкрайни. Или може да ни помогнете с експерименти в домашни условия. Или популяризирането на проекта, комуникацията на идеи, концепции или анкети и запитвания. Като цяло всякаква помощ е високо ценена от нас. А за студентите или хората в началото на кариерата можем да измислим специален стаж, който да помогне при намирането на желаната работа.